Nieuwsarchief

RSZ brengt zijn activiteitenverslag online samen met een animatiefilmpje 2011-06-28

De RSZ heeft het verslag van haar activiteiten van 2010 online geplaatst. Aan het verslag is ook een animatiefilmpje gekoppeld.

Een blik achter de schermen

Het jaarverslag bevat een schat aan essentiële informatie over de toestand van de Belgische sociale zekerheid. Hoeveel sociale bijdragen heeft de RSZ in 2010 geïnd? Waar ging dat geld naartoe? 
Ook schetst het verslag enkele belangrijke sociaal-economische tendensen van 2010. Het is een overgangsjaar gebleken, dat begon met de nasleep van de financiële-economische crisis maar eindigde met een economische heropleving. 
Maar bovenal gunt het activiteitenverslag een blik achter de schermen van onze instelling. Wat zijn onze belangrijkste verwezenlijkingen van het afgelopen jaar? Waar willen we in de komende jaren naartoe?

Animatiefilmpje

Opvallend is dat het verslag een animatiefilmpje bevat waarin wij aan een breder publiek vertellen wat de RSZ doet, waarvoor hij staat en waar hij vandaan komt. 
Al te vaak blijft de rol van de RSZ in de Belgische sociale zekerheid onderbelicht. Het jaarverslag 2010 was een uitstekende gelegenheid om daar wat aan te doen.

Origineel en online

Voor dit verslag hebben we resoluut gekozen voor een originele en digitale benadering. Van het verslag bestaat geen papieren versie. Er is alleen een prettig leesbare, gebruiksvriendelijke onlineversie. 
Die keuze sluit helemaal aan bij de lijn van digitalisering en e-government die we al jarenlang consequent volgen.

Ontdek het zelf

U vindt verslag en filmpje op www.rszjaarverslag.be.

Een beeld uit het animatiefilmpje over de RSZ

^ Back to Top