Mycareer

Een tijdlijn van uw loopbaan

Mycareer.be is een onlinedienst voor burgers die hun loopbaan overzichtelijk weergeeft. Wie inlogt, krijgt zijn complete professionele historiek in de vorm van een tijdlijn te zien. Handig als u op zoek bent naar concrete informatie voor bijvoorbeeld uw nieuwe werkgever. Als extra troef is de toepassing eenvoudig te gebruiken, voor iedereen. Zo makkelijk zelfs, dat de RSZ en ontwikkelaar Sigedis er een eGov Award voor kregen.

Waarom werd mycareer ontwikkeld?

Anciënniteit aantonen, tijdskrediet overwegen, uw vorige loon opzoeken, … Als burger zijn er soms momenten waarop u de exacte gegevens  van uw loopbaan nodig hebt. Omdat u al die informatie moeiteloos altijd en overal zou kunnen raadplegen, bedachten de RSZ en Sigedis een digitale oplossing: mycareer.

Welke informatie vindt u in mycareer?

Uw vroegere en huidige jobs, periodes van inactiviteit, het loon dat u verdiende, … U vindt het allemaal in mycareer, ongeacht of u werknemer, zelfstandige of ambtenaar bent. Bovendien wordt al die informatie op een heel eenvoudige manier weergegeven. Aan de hand van een tijdlijn navigeert u vlot door de jaren van uw loopbaan. En wilt u specifieke gegevens van een job bekijken?  Ook dat is kinderspel, 1 klik volstaat.

e-Gov Award voor gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid van mycareer is ook Agoria, de federatie van technologiebedrijven, niet ontgaan. De RSZ en Sigedis zagen hun inspanningen beloond met een e-Gov Award. Deze award zet beloftevolle digitale overheidsprojecten in de spotlight.

mycareer en e-government

De award van Agoria was de ultieme beloning voor de inspanningen van zowel de RSZ als Sigedis. Het gebaar is dan ook een extra motivatie om ook in de toekomst digitale projecten van hetzelfde kaliber te ontwikkelen.

Uw loopbaan raadplegen?

Ontdek de volledige historiek van uw werkervaring via de onlinedienst op mycareer.be.