Oproep: Nieuwe werkgever? Deel uw ervaring!

Hebt u onlangs voor het eerst werknemers in dienst genomen? Uw ervaring is interessant voor andere ondernemers die twijfelen om de stap te zetten. Deelt u ze?

Bent u onlangs werkgever geworden? Wij zijn op zoek naar werkgevers die bereid zijn om hun recente ervaring tedelen op ikwilaanwerven.be. U helpt ons zo om potentiële werkgevers te overtuigen om de stap te zetten.

Uw ervaring is waardevol

In het traject van een toekomstige werkgever kunnen wat valkuilen zitten: u hebt misschien moeilijkheden ondervonden en aandachtspunten genoteerd... maar uiteindelijk hebt u uw doel bereikt, en u hebt er geen spijt van!

Uw ervaring als ‘beginnende’ werkgever is waardevol: ze zal zeker interessant zijn voor andere ondernemers, die misschien nog twijfelen om de sprong te wagen. En als u uw verhaal nu eens deed?

De website ikwilaanwerven.be is op zoek naar vrijwilligers die over hun stap naar het werkgeverschap willen praten in korte video's. De filmpjes worden gedraaid in uw werkomgeving. Het is meteen ook een gelegenheid om over u en uw bedrijf te doen spreken!

Voorwaarden

Om deel te nemen, hoeft u alleen maar:

  • een ‘beginnende’ werkgever te zijn,
  • wat vrije tijd hebben (een paar uur, niet meer),
  • in België zijn – de filmploeg komt naar u toe, en
  • natuurlijk ook een relevante ervaring te delen hebben.

Hoe neemt u deel?

Hebt u interesse? Stuur dan vóór 1 september 2021 een e-mail naar contact@rsz.fgov.be met een korte beschrijving van:

  • uw huidige situatie,
  • de ervaring(en) die u zou willen delen.